![]() |
|
|||||||
| Üye Ol | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Yeni Mesajlar | Tüm Mesajları Okunmuş Say |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Ahmet Özal gözaltına alındı Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'nin de aralarında bulunduğu ve 8 ilde düzenlenen "Arasta" operasyonu kapsamında 8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, İstanbul'da gözaltına alındı. 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Fatih Camisi'ndeki Cengiz Aslan'ın oğlu Nezihi Alp Aslan'ın cenaze törenine katılan Ahmet Özal, burada basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Özal, Edirne'de gerçekleştirilen ''Arasta'' adlı operasyonda isminin geçtiği yönündeki iddialarla ilgili sorular üzerine, ''Doğru değil. Artı, Edirne Belediye Başkanının adını bile bilmiyorum. Kendisini tanımıyorum. Bunun arkasında ne olduğu yakında anlaşılır. Herhalde biraz siyasete doğru hareketlenme başlayınca, siyasi komplolar da başlar. Bunları yakında, hepsini göreceksiniz'' dedi. Özal, ''Polis tarafından aranıyor musunuz?'' sorusuna karşılık, ''Öyle saçma sapan şey olur mu? Bunlar ciddi şeyler değil'' yanıtını verdi. Bu durumun ''siyasi komplo olup olmadığı'' yönündeki soruya, Ahmet Özal, ''Muhakkak var, bunun arkasında, çıkacaktır yakında. Gördüğünüz gibi buradayım. Gördüğünüz gibi hiçbir yere kaçtığım yok. Bunlar saçma şeyler, pazartesi günü açıklamasını yapacağım'' dedi.
Suskunluğum Asaletimdendir... Her lafa verecek cevabım var ama; Bir lafa bakarım lafmı diye, birde söyleyene bakarım ADAMMI diye .. By Director EFE ![]() ""Ben Seninle Toprağa Bile Girerim...!!!"" Diyenleri Çok Gördüm. Ben Öyle Diyenleri Toprağa Hep Yalnız Gömdüm... |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|