![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
- Kim var tuvalette ?"
- Kimi isterdin, Ajda Pekkan mı Cem Yılmaz mı ?" Ne salaksın ya bu evde iki kişiyiz.Sen dışarıda olduğuna göre burada kim olabilir? - Aman aman iyi ki bir soru sorduk sanada.Ukala şey - Tuvalette misin? - Evet.Nasıl anladın,Nasadan mi bildirdiler? - Ne yapıyorsun orada ? - Hep tüketici olduğumdan şikayet ederdin ya. Üretime katkıda bulunuyorum. - Tuvaletten ne zaman çıkarsın? - Niye ülkenin bana mı ihtiyacı var? - Ya ne zaman çıkarsın? - Trafiğe bağlı. İş ve Umumi Yerler - Tuvalet boş mu? - Hı hı boştu şimdi ben dolduruyorum - Tuvalet dolumu? - Evet - Kim var içeride ? - Hüseyin abi,Hayri amca birde ben varım okeye dördüncü bekliyorduk,gelsene içeri - Abi mesai saati bitti artık çıksan - Dur be koçum ben fazla mesaiye kalıyorum - Turhan abi kahveni tazeleyim mi ? - Ne kahvesi lan tuvaletteyiz be - Girerken elinde gazete vardı.Bilirim gazete okurken hep kahve içersin sen ondan didiydim he he he - Git ulan işine - Bunca saat ne yapıyon ya tuvalette? - Borsadaki durumu inceliyom salak, kabız olmuşuz dimi. Gümrükte takıldı. - Tıktık. Tuvalet dolu mu? - Aradığınız tuvalet kapsamı alanı dışında yada kapalı.. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
ultrArslan
![]() Üyelik Tarihi: 17 Feb 2008
Konular: 10
|
- Kim var tuvalette ?"
- Kimi isterdin, Ajda Pekkan mı Cem Yılmaz mı ?" Ne salaksın ya bu evde iki kişiyiz.Sen dışarıda olduğuna göre burada kim olabilir? - Aman aman iyi ki bir soru sorduk sanada.Ukala şey - Tuvaletten ne zaman çıkarsın? - Niye ülkenin bana mı ihtiyacı var? - Ya ne zaman çıkarsın? - Trafiğe bağlı. bu ikisine çok güldüm züperler ![]() ![]()
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Üyelik Tarihi: 17 Feb 2008
Konular: 82
|
Emeğine Sağlık Süper Olmuş... Çok güldüm Yaaaaa....
Suskunluğum Asaletimdendir... Her lafa verecek cevabım var ama; Bir lafa bakarım lafmı diye, birde söyleyene bakarım ADAMMI diye .. By Director EFE ![]() ""Ben Seninle Toprağa Bile Girerim...!!!"" Diyenleri Çok Gördüm. Ben Öyle Diyenleri Toprağa Hep Yalnız Gömdüm... |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Moderator
![]() Üyelik Tarihi: 28 Mar 2008
Konular: 0
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 9
4 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edlidi Rep Puanı:111
Rep Gücü:2
RD:
![]() ![]() |
Turhan abi kahveni tazeleyim mi ?
- Ne kahvesi lan tuvaletteyiz be - Girerken elinde gazete vardı.Bilirim gazete okurken hep kahve içersin sen ondan didiydim he he he - Git ulan işine - Bunca saat ne yapıyon ya tuvalette? - Borsadaki durumu inceliyom salak, kabız olmuşuz dimi. Gümrükte takıldı hahaha koptum ![]() ![]() tskler paylasim icin
![]() Elbet bir gün döneceğim Yıl kaç olur, hangi mevsim bilemem Elimde takvim yapraklarından güller Gözümde bir çocuk Saçlarımda kar Bunca acıyı boşa çekmez hiç kimse Ve bunca ölümden kolay dönülmez BU KADAR SEVMEYİNCE.. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Small Member
![]() Üyelik Tarihi: 19 Jul 2008
Konular: 0
Ruh Halim:
Ettiği Teşekkür: 1
1 Mesajına 1 Kere Teşekkür Edildi Rep Puanı:111
Rep Gücü:0
RD:
![]() ![]() |
- Kim var tuvalette ?"
- Kimi isterdin, Ajda Pekkan mı Cem Yılmaz mı ?" Ne salaksın ya bu evde iki kişiyiz.Sen dışarıda olduğuna göre burada kim olabilir? - Aman aman iyi ki bir soru sorduk sanada.Ukala şey - Tuvaletten ne zaman çıkarsın? - Niye ülkenin bana mı ihtiyacı var? - Ya ne zaman çıkarsın? - Trafiğe bağlı. BnLara kopTm Ya ![]()
|
|
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|